Han får mig inte att känna mig behövd och han håller mig inte i handen

Han är inte du och kommer aldrig att bli du. Han rör mig inte på samma sätt som du rörde mig på och han säger inte att jag är vacker. Han vill inte ha mig och tycker inte om mig så som du uttryckte att du gjorde. Han ser inte oss som ett vi. Han presenterar inte mig för sina vänner och han berättar inte för någon om att vi ses ibland. Han ringer inte, säger inte att han saknar mig eller att han saknat min röst. Han vill inte prata med mig varje dag och han vill bara ses ibland. Han får mig inte att känna mig behövd och han håller mig inte i handen. Han kysser mig inte på pannan och berättar inte om saker han tänker på.

 

Jag berättar inte om personliga saker för honom och jag drar inte handen genom hans hår så som jag gjorde genom ditt. Jag rör inte honom på samma sätt som jag rörde dig på och jag väcker honom inte genom att överrumpla honom med kyssar. Jag ligger inte vaken mitt i natten för att se på honom när han sover. Jag presenterar honom inte för mina vänner och jag ser honom aldrig för länge i ögonen. Jag ringer inte, säger inte att jag saknar honom eller att jag saknat hans röst.

 

Han är inte du och kommer aldrig att bli du. Men han finns här, han är tillgänglig och han har möjligheten att ses om vi skulle vilja det. Han håller om mig när vi sover tillsammans och han får mig att känna mig mindre ensam. Jag uppskattar hans närhet och jag tycker om att ligga i hans famn. Han är inte du, han kommer aldrig att bli du, men han bor inte heller på andra sidan jorden och han gör inte lika ont som du gör.


Counting stars

 

I see this life like a swinging vine

Swing my heart across the line

And my face is flashing signs
Seek it out and you shall find
Old, but I'm not that old
Young, but I'm not that bold
I don't think the world is sold
I'm just doing what we're told
I feel something so right
Doing the wrong thing
I feel something so wrong
Doing the right thing
I could lie, coudn't I, could lie
Everything that kills me makes me feel alive
 
 
Lately, I've been, I've been losing sleep
Dreaming about the things that we could be
 
 
/ OneRepublic

RSS 2.0